Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (8.61 secunde)
Teatrul Nottara se muta provizoriu in sala ARCUB / AmosNews O data pe luna vor fi spectacole si la Cotroceni, dar la prima reprezentatie nu se vor vinde bilete Teatrul Nottara se muta provizoriu in sala ARCUB, dar va onora si invitatia presedintelui Klaus Iohannis, de a juca la Palatul Cotroceni, unde va tine spectacole o data pe luna, informeaza institutia culturala.
In acest week-end, puteti vedea doua comedii excelente la Teatrul de Vara din Herastrau: ... Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta!
Organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, Festivalul propune o selectie variata de evenimente: ... Magic National - Teatrul National I.L. ... Escu de Tudor Musatescu - Teatrul Mic; Gaitele de Alexandru Kiritescu -Teatrul Tony Bulandra, Targoviste; Ultima ora de Mihail Sebastian - Teatrul Municipal Ariel, Ramnicu Valcea;
Evenimentul inceputului de an este D'ALE CARNAVALULUI la TEATRUL PRINCIPAL!. ... - Vineri, 15 februarie, ora 19.00 - TEATRUL PRINCIPAL - Lipscani 53, Bucuresti - Marti, 19 februarie, ora 19.00 - TEATRUL MUNICIPAL MR.
Joi, 11 mai, la ora 19,00, la Teatrul de Revista Constantin Tanase, Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. ... https://www.youtube.com/watch?v=tr_i_bthVhE Concertului de la Teatrul de Revista Constantin Tanase ii vor urma alte doua evenimente:
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!.
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!.
Stelian Tanase ii desfiinteaza pe liberali si pe Marian Munteanu: ... Gabriel Zamfirescu Jurnalistul Stelian Tanase a avut o iesire furibunda dupa ce a aflat ca PNL l-a lansat pe Marian Munteanu in cursa pentru fotoliul de edil la Primaria Municipiului Bucuresti.
Teatrul Mic are o noua sala de spectacol Teatrul Mic din Bucuresti isi invita publicul, la o luna de la deschiderea stagiunii 2018 - 2019, intr-o noua sala de spectacole - Sala Studio, situata in Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Gabroveni nr.
Gradina noastra zoologica a devenit teatrul Eminescu care, alaturi de celelalte institutii de cultura, costa la fiecare cinci ani echivalentul tuturor incasarilor din taxe si impozite dintr-un an.
Talentul sau de a manageria aceasta institutie face ca, de fiecare data, spectacolele de la Teatrul Metropolis sa se joace cu casa inchisa. ... - Cat de greu este sa manageriati Teatrul Metropolis?
Sambata, 4 iulie, la ora 20:00, la Teatrul de Vara HERASTRAU a debutat Stagiunea Estivala 2020 cu premiera spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA, OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!
Teatrul Liric "Elena Teodorini" - zece posturi, Ansamblul Folcloric "Maria Tanase" - trei posturi, Teatrul pentru Copii si Tineret "Colibri" - patru, Sport Club Municipal - trei, Casa de Cultura "Traian Demetrescu" - un post.
(STELA POPESCU - extras din prefata cartii Femeia Hopa-Mitica, autor Cristina Stamate) Cei de la Teatrul de Revista Constantin Tanase au hotarat sa inceapa anuntul acestei vesti napraznice, venita imediat dupa tragedia ce s-a abatut, tot napraznic asupra colectivului teatrului, dar si asupra tuturor romanilor, cu gandurile actritei Stela Popescu.
Asta am simtit aseara, in foaierul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Capitala, cand m-am dus sa-mi iau ramas-bun de la actrita Cristina Stamate. Am simtit tristete cand am vazut o multime de actori de la Teatrul C.
Actorul Alexandru Arsinel, care este si director al Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Capitala, sarbatoreste vineri, 4 iunie, implinirea varstei de 71 de ani.
Analistul politic Stelian Tanase a declarat ca nu este surprins de faptul ca liderul PD-L, Emil Boc, a fost desemnat pentru functia de premier. ... Personal cred ca in afara de bugetul pe 2010 nu va mai reusi sa treaca nici o alta lege importanta, apreciaza Stelian Tanase.
Tatarusanu - Martinovici, Geraldo, Iliev, Latovlevici - Chipciu, Chiriches, Bourceanu, Tanase - Tatu, Rusescu. ... 71 Cristi Tanase rateaza incredibil din pozitie unu-la-unu cu Naumovski! ... 45 Cristi Tanase trage de la 35 de metri, dar mingea nu-i pune probleme lui Naumovski.
Ridicarea unui complex comercial la doar doi pasi de Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova ar aduce prejudicii grave imaginii de zona culturala.
Cinematograful Modern, posibil sediu pentru Teatrul de papusi Reprezentantii Teatrului "Colibri" cauta de cateva luni sprijin din partea autoritatilor, pentru a-si gasi un sediu.
google-analytics.com